One year ago...

Eltelt kerek egy év. Egy év amely tele volt nem várt fordulatokkal. Egy év telt el azóta, hogy először megláttam Őt. Sosem felejtem el azt a napot. Akkor ott eszembe se jutott, hogy egy nap idáig eljutunk. Hogy ennyire fontos lesz nekem. Ő. Rengeteg mindenen mentünk már keresztül. Voltak szebb és kevésbé szép időszakok is benne. De mégis ha igazán őszinte akarok lenni akkor azt kell mondjam, így szeretem ezt az egészet.
Jó néhány olyan dátum köthető hozzá amik meghatározóak voltak. Ilyen volt 2016 október 7. is. Az első buszozás. A nap ami elindította az egészet. De ilyen felejthetetlen az első hétvége is amit végig beszéltünk. És sorolhatnám estig.
Sosem felejtem el milyen volt szép lassan belekerülni ebbe az egészbe és milyen érzés volt apránként megszeretni. Tengernyi emlék cikázik a fejembeyn most. Boldogan tekintek vissza ezekre az emlékekre. És csak remélni tudom, hogy sok ilyen és ezekhez hasonló emléket szerzünk.

Drága Krissz!
Köszönettel tartozom neked mindazért amit kaptam tőled. És köszönöm az életnek is hogy megismertelek téged! Nagyon kérem az élettől, hogy sose veszítselek el. Mert azt nem tudom hogy élném túl. Köszönöm!

Sok-sok ilyen évet kívánok még magunknak! :)